Kjelleren i Nyhytta - del en

Vi fikk tillatelse til å sette opp ei lita Saltdalshytte på eiendommen vår på Vasstranda som erstatning for ei gammel hytte som sto der før. Den gamle hytta hadde ikke grunnmur. Siden hytta ligger i bratt terreng så fikk vi nå bygge en kjeller med høyde inntil 190 cm. Mot syd går man rett inn i hytta fra terrenget og mot nord går man rett inn i kjelleren fra terrenget der. Det er vi veldig glad for og i høst har vi starta innredning i kjelleren.

Først på programmet sto å dele inn kjelleren i to rom. En smal del i bakre del til teknisk rom med strøminntak, vanninntak og avløp. Viktige ting som er greit å holde for seg selv.
Da folka fra Saltdalshytta var ferdig med jobben sin og hytta sto ferdig, så etterlot de mye materialer som var til overs. Veldig hyggelig i disse tider når byggvarer er kjempedyr. Her er det ikke farlig om materialet er grovt og noe uten "not og fjær", noe er vanlig panel og noe er utendørs panel. Vi synest faktisk at det blir røft og tøft.

Gus koste seg på hytta ei uke aleine og nøt dagene med snekring og fintenking.

Her blir det plass til verktøy, samling av diverse saker og hobbyrom!

Åpning til dør mellom indre og ytre kjellerrom Liv fikk etter hvert mulighet til å beise veggene. Mye opprydding måtte til i ettertid!

Vi fikk bestilt dør i riktig høyde og bredde og Gus fikk den på plass. No var det bare resten igjen 

2 kommentarer:

  1. Så flott kjeller dere har fått der. Ja, materialer har blitt så dyrt, så det var jo flott å få de. Mannen din koste seg nok der ja med all snekringen!

    SvarSlett
    Svar
    1. Blir plass til overvintring av planter også her :)

      Slett