Kjelleren i Nyhytta - del 2

Vi har hatt mye innevær også i høst så vi fortsatte fremdriften i kjelleren. Gus med røropplegg til et fremtidig bad. Alt røropplegg går via kjelleren og hovedhytta vår som ligger ca 20 meter unna. Liv beisa de nye veggene, rydda og plasserte gamle saker og ting. Så kjekt!

Altså når man har ett stort kjellerrom så blir det fort stablet inn alt mulig rart, uten noen direkte plan. Her var mye som skulle ryddes ut og ryddes på plass. Men som sagt, først beising av vegger.

Så etter hvert det kjekkeste! Det er nå jeg føler at vi rett og slett leiker oss. Finne plass for mammas og pappas komfyr fra ca 1938 (ledninga er kutta!) Vi har flytta den med oss fra sted til sted. Sist i hagestua vår på Store-Nørve.

Svigermors gyngestol og gamle spisebord (eller kanskje til og med hennes mors bord) Krydderhylla er garantert fra gamle  Saxe sin tid (foreldrene til Svigermor) Panner og kjeler fra begge våre foreldre. Snakk om å samle på gamle saker!

Så blei det akkurat plass til vårt eget kjøkkenbord som har fulgt oss i snart 40 år. Så da fikk vi pakke opp endel kasser som har stått her siden vi flytta.Gamle mugger og saker og ting, for ikke å snakke om noen få av Gus sine "Fyllegubber" oppe på skapet! Noen planter til overvintring blei det også plass til.

Kjekt med slike ekstra rom som rett og slett kom i stand fordi Saltdalshytta var raus med etterlatte materialer. At det er lavt under taket gjør ikke noe for oss. Vi er ikke så veldig store i vår familie :)

Blir litt mer orden på saker og ting. Fortsettelse følger...

Ha ei riktig fin helg!


1 kommentar:

  1. Så flott det har blitt! Ja, det hjelper å rydde. Det er koselig å ta vare på gamle ting, men en kan ikke ta vare på alt. Lavt under taket er det i vår kjeller også, men det går helt fint. Vi er ikke så høye vi heller :)
    Jeg gleder meg til fortsettelsen.

    SvarSlett