Pangstart på salget ved Haug gartneri

I dag startet vi salg av sommerblomster ved gartneriet til Haug behandlingshjem på Skuggenhaugen i Ålesund. Sunnmørsposten hadde en artikkel om sesongstarten, og det resulterte i en strøm av kjøpelystne kunder. Kjempemoro! Vi ønsker enda flere velkommen i morgen. Vi er der i alle fall fra 11 til 15, men det er i det hele tatt mulig å handle så lenge dørene er åpne.
Plantene vokser og trives og krever stadig større plass. Det er derfor bra at vi får solgt unna endel nå. Petuniane er kraftig og fine allerede.
Flere og flere Surfina og Hengefuksia blir hengt opp i taket. Benker og gulv er tatt i bruk for å få plass til alt. Det bugner og alle trives, både kunder, beboere og frivillige hjelpere.
Kundene blir utstyrt med pappkasser, så er det bare å plukke med seg. Det er mange fristelser.
Det første jeg falt for var en nykomling av året, Asters Ståle, eller Brachyscomes Mauve Deligt. I første omgang brukte jeg disse som dekorasjon på spisebordet. Seinere skal jeg selvfølgelig plante de ut så de får vokse seg store og flotte. Jeg falt for den nydelige fargen og de florlette bladene og blomstene. Blir spennende å se hvordan de vil utvikle seg utover sommeren.
Her er prislista over årets sommerblomster ved Haug gartneri. I tillegg kan man kjøpe god jord og store ampelkrukker bl.a.
Ha ei riktig fin helg, og kom gjerne innom gartneriet og hils på oss :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar